Rapportages en dashboarding

Wanneer je een onderneming runt, moet je vaak keuzes maken. Je bepaalt welke richting je met het bedrijf op wil en hoe je daar gaat komen. Hiervoor is het handig om in één oogopslag te kunnen zien hoe het met je organisatie gaat.

Meet de gezondheid van jouw bedrijf met financiële rapportages

Beslissingen over je onderneming wil je maken op basis van feiten en cijfers. Verschillende Excel-bestanden en lappen tekst helpen daar niet bij. Wij maken overzichtelijke en complete rapportages met alle nodige feiten en cijfers van jouw onderneming. Zo maken wij verschillende begrotingen en geven wij advies over welke stappen je onderneming kunt nemen in de toekomst. Je kunt zelf bepalen wat voor rapportages je nodig hebt. Je kunt eenmalig een managementrapportage laten maken, maar je kunt ook regelmatig bij ons terugkomen. Zo ontwikkel je een duidelijk beeld van hoe het nu echt met de organisatie gaat in vergelijking met voorgaande periodes.

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden: gebruik een dashboard

Rapportages lezen kost tijd en tijd kost geld. Maak daarom gebruik van een dashboard: een visuele weergave van je financiële rapporten. Wij zetten je cijfers om in grafieken en tabellen. Zo zie je in één keer waar werk aan de winkel is en waar mogelijkheden liggen. Een handiger hulpmiddel in de besluitvorming bestaat niet.