Financiële administratie

Het is een van de belangrijkste onderdelen van je onderneming: de financiële administratie. Toch wordt dit vaak niet gezien als het leukste onderdeel. Dat is goed te begrijpen. Als ondernemer besteed jij je tijd liever aan andere zaken. Er kan namelijk veel tijd gaan zitten in het bijhouden van je administratie. Gelukkig kunnen wij jou hier volledig in ontzorgen.

Wat valt er onder financiële administratie?

Met je financiële administratie laat je zien wat je als onderneming ontvangt en uitgeeft. Uiteindelijk laat dit ook zien of je winst of verlies maakt. De volgende zaken komen in ieder geval voor in je financiële administratie:

Je kunt je administratie op papier bijhouden of digitaal. Alhoewel het prima mogelijk is om je administratie op papier bij te houden, raden wij je aan om voor digitaal te kiezen. Dit bespaart namelijk een hoop ruimte en zorgt voor het nodige overzicht.

Bespaar tijd en geld: Valkering De Graaf Accountants helpt je

Wij zijn voorstanders van digitaal. Dit werkt makkelijk, snel en zo goed als foutloos. Je kunt je administratie bij ons aanleveren via de mail of via de app op je telefoon. Wij hebben slimme scan- en herkensoftware die facturen zonder problemen verwerkt. Daarnaast kun je vanuit de app en onze website je eigen administratie factureren. Alles is geautomatiseerd, zoals ook bankkoppelingen.

Op wat voor manier jij nu je administratie bijhoudt, wij kunnen je helpen. Werk jij nog op papier en overweeg je digitaal te gaan werken? Werk je al digitaal, maar kan het voor jouw gevoel handiger? Wij kijken graag met je mee. Van het aanraden van een boekhoudprogramma tot het adviseren over jouw administratieve processen. Je kunt altijd geheel vrijblijvend een gesprek met ons aangaan.